11 February 2021 I 10:00 – 15:00 GMT
We’re bringing together some of the North East’s top industrial and academic talent in a virtual format to celebrate International Women in Science Day. We’re really excited to host this virtual meeting to celebrate the achievements of some of the fantastic women working in chemistry across the North East of England.
In celebration of International Women and Girls in Science Day, High Force Research are recognising the achievements of women in chemistry across the region. Speakers will be discussing their career journeys, research interests and current roles and responsibilities. Anyone is welcome to attend regardless of gender or location.
Academic Focussed Session
10:05 Dr Kate Madden I Newcastle University (30 min)
10:35 Dr Steph Myers I Sunderland University (30 min)
11:05 Prof AnnMarie O’Donoghue I Durham University (45 min)
11:50 Lunch Break
Industry Focussed Session
12:50 Nicola Brown I Teledyne (10min)
1:00 Gemma Alderson I HFR (30 min)
1:30 Remya Norris I Akzo Nobel (30 min)
2:00 Denise Bowser I Onyx Scientific (30 min)
2:30 Prof Carrie Ambler I LightOx and Durham University (30 min)